Beoordelingen van De Pieper Hoogvliet

Recente recensies van De Pieper Hoogvliet

5 sterren na 162 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen, zowel het eten de bezorging was top

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super netjes op tijd bezorgd. Helaas zat er geen monster bij de kalfskroket, en de frikandel had een hele nare vieze smaak. De frikandel hebben we moeten weggooien.

Reactie van De Pieper:Bedankt voor u reactie, wij hebben de bestelling naar gekeken maar u had ook geen mosterd besteld bij de kroket. Van de rare smaak van frikandel gaan we uitzoeken. Nogmaals bedankt voor de feedback

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat, goed warm en vriendelijke bezorging

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker gegeten

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere patat! Aardige eigenaar/ bezorgers en bezorgsters blijf hier bestellen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk. Heb genoten!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer prima. De bezorging super, het eten héérlijk

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten complimenten

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de familiezak patat was de helft goed en de andere helft nog rauw. Te kort gefrituurd. Savonds hoorde we van de buren dat dit bij hun laatst ook al het geval was. Jammer!

Reactie van De Pieper:Bedankt voor u reactie. Wij gaan kijken wat er mis kan zijn want elke famiezak word gewoon gelijk gebakken. Er komt geen andere patat bij. Voor ons een raadsel dat een helft wel goed is en een andere niet. Alles zit net zolang in de pan.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gesmuld!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het gene wat we besteld hebben was erg lekker. Ondanks dat wij later waren met ophalen was het eten nog goed warm. Zeker nog een keer bestellen

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een tijdje klant, en alles was weer top, het eten was heerlijk, en de service zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en snel en als ik de piccalilly weer eens vergeet te bestellen, zit die er altijd gratis bij wat een toppers. Alle bezorgers zijn ook super.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het weer erg lekker, top goed bezig

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. Dit keer wel een kant tekeningetje ; De saté vlammetjes waren uitverkocht , kreeg keurig mijn geld ervoor terug en een blikje frisdrank extra erbij , echter hadden wij liever gehad dat er even contact opgenomen was met ons ,zodat wij wat anders hadden kunnen bestellen , tenslotte bestel je eten om dat je trek hebt en niet om geld terug te krijgen.

Reactie van De Pieper:Bedankt voor uw reactie. Wij hebben u een paar keer proberen te bellen maar steeds de melding dat dit telefoonnummer niet bereikbaar is. Er kon ook geen voicemailbericht worden achter gelaten. Mvg, Team Pieper

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm gesmuld!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom weer erg lekker

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat. Ook het overige eten was van goede kwaliteit.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ik heb jullie andere restaurant van de kip ook beoordeelt maar zie hem nergens terug helaas maar ook top

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de beste patatzaak van Hoogvliet , altijd snel , lekker en snel gestuurd , aanrader.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snel lekker eten bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en genoten.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en super snel. Topzaak...

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekkker en bezorgster super vriendelijk Ga zo door

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een ware fan :) altijd goed en lekker. Bezorging super snel en zeer warm. Toppers!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zalig gegeten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer heerlijk gegeten. Heerlijk eten en snelle levering!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed van kwaliteit alleen was de bestelling niet kompleet ik had een patatje stoofvlees besteld en gevraagd of dit apart verpakt kon worden stoofvlees was er wel bij alleen patat niet, keer of wat gebeld maar er wordt niet opgenomen teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze gehaktbal is niet te vreten smaak niet een naar gehakt te veel bloem of brood er in ik wil gewoon een gehaktbal gehakt met een eitje en niet zo een sponzig ding die niet smaakt

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

en het was weer erg lekker , dit is gewoon genieten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

elke week weer lekker en optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering eten was weer goed Vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snel en lekker

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer om te genieten ook de trio balletjes in het assortiment yess, erg lekker, goed warm en een vriendelijke bezorgster.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals elke week heerlijk!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker! Werkelijk nog nooit een foute bestelling gehad. Ga zo door toppers!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer heerlijk gegeten , vriendelijke bezorgers

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top als altijd en wat een geweldige lieve bezorgers hebben jullie :)

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste patat die ik ooit heb gegeten. Smaakvol, grote porties echt een aanrader!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was goed. Bestelling was er mooi op tijd. Echter moet je wel van dikke friet houden om het eten echt heel lekker te vinden. De site om te bestellen werkte niet perfect, soms kon je geen keuzes maken én extraatje zoals satesaus, zat er niet bij.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker , goed warm bezorgd , lekkere patat en de frikandellen lekker als vanouds, afgerond met een vriendelijke bezorger.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer prima. Het smaakte super

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten geweldig Bezorging erg vriendelijk

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer lekker gesmikkelt , het was weer erg lekker.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke patat niet te zout malse saté en op tijd bezorgd

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke krokante patat. Goede smaak. En aardige bezorgers.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke verse patat en eigen pindasaus. En Nederlandse cola light...top.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als Belg kan ik zeggen: het zijn heel lekkere frieten 👍🏼

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was veel te ver doorgebakken en kon zonde prullenbak in. Maar dat is een incident want normaal is het perfect. Ook de snacks zijn prima. Bezorging was weer snel met een vriendelijke bezorgster. Deze snackbar is een aanwinst.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bezorgster en weer heerlijk gegeten.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Deense cola light is geen aanrader!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heb ik weer genoten! Superfijn dat veel vers word bereidt.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De duitse worst viel me wat tegen, maar de rest was geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker, je kunt deze gerust aanbevelen aan je bekenden.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd! Lekker gegeten!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ook deze keer weer erg lekker , nu weer even een weekje wachten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon verslavend lekkere patat!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke patat smacks enz snelle vriendelijke bezorging

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer er lekker, als het mogelijk is een trio pindasaus in het assortiment te doen.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer zeer goed, Service top!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle en vriendelijke bezorging, en eten was heerlijk!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker , ik heb weer gesmuld

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en keurig op de vooraf geselecteerde tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , deze zaak is aan te raden, vriendelijk personeel, snelle service.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker , vriendelijke bezorgster , top

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote pindasaus is heel klein. Mayo voor 2 bij familiezak van 4. 16 kipnuggets i.p.v. 20. Friet was wel lekker.

Reactie van De Pieper:Jammer dat u niet helemaal tevreden was.wij zijn ook blij met kritiek. Echter bij u bestelling heeft u 2x normale mayo besteld van 0,35 cent en u heeft 2x normale satesaus besteld. Dus waar het verkeerd is gegaan weet ik niet. Maar bedankt voor u reactie.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging door een hele leuke bezorgster.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, goed warm bezorgd.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse patat, en de bal gehakt is verrukkelijk

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes en op tijd geleverd. Zelfs de vraag voor extra uitjes in een bakje werd netjes meegeleverd! Eten weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 minpuntje, meerdere bakjes waren gaten in gesmolten. Of ander materiaal gebruiken, of na het bakken even wachten met het erin plaatsen. Verder was het heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker , zeker een aanrader

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed zoals altijd! Bezorging top en goed warm!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer smakelijk. Alleen lijkt het mij handiger om de saus apart erbij te leveren i.p.v. naast de patat

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het weer heerlijk

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Bezorging ook niks op aan te merken. Top

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super! Heerlijk gegeten, warm en ondanks Hemelvaart super snel bezorgd. Hier kan menig restaurant een voorbeeld aan nemen! Ga zo door :)!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima , snelle bezorging en nog goed warm.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker en vers hmmmm Het is echt een aanrader.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat! Vind t toch knap dat je t knapperig en warm bij de klant kan krijgen! Lieve dame altijd die het komt bezorgen!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft top! Super lieve mensen!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekker gegeten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mij weer een waar genoegen als vaste klant om al dat lekkers te verorberen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het niet zo lekker Patat was niet goed, slap en niet doorbakken, bamihapje was niet lekker, alles was niet erg warm, miste saus Bezorging was wel erg snel. Wij bestellen hier helaas niet meer

Reactie van De Pieper:Helaas dat u niet tevreden was. Wij waarderen u reactie en streven altijd naar een goede kwaliteit.. Echter u miste de saus? Bij u bestelling was geen saus besteld.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de patat was goed maar de patat zat vastgekleefd aan het papieren zakje. De pindasaus was niet echt bijzonder. TIP: doe de saus in een apart bakje want nu zat de saus deels in de zak.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker , hier is aandacht aanbesteed , vriendelijke bezorgster , al met al top

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker gegeten , prima op tijd , zeer vriendelijke bezorgster , keurig de regels in acht met betrekking tot het corona virus , alles klopt , top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee keer besteld hier, het eten is goed, de patat is vers, en het verschil proef je zeker waar dit dan weer niet vers gemaakt word. Verder is ook alles prima. Zeer vriendelijk personeel en de moeite waard om bij De Pieper te bestellen.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en Vriendelijke bezorging. Eten is prima, en heerlijke verrassing, vooral omdat het af en toe een beloning is, omdat we koolhydraatbeperkt eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant kan ik zeggen dat het eten echt heerlijk is , vriendelijke bezorgster , dat maakt het geheel compleet.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

telkens is het gewoon echt goed eten en smaakt het naar meer.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snelle service. Vriendelijke bezorgers. En natuurlijk lekker eten! Altijd goed nog heet bij aankomst en de patat is zo lekker vers! Bedankt weer!!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, patat helaas slap

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker , en eeen vriendelijke bezorgster

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en met zorg bereid

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt super, van het eten (heet!, smaakvol en vers) tot de bezorging (snel en super netjes). Ga zo door!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thanx ,...het eten was weer keurig op de gewenste tijd bezorgd Het was weer heerlijk !!👍🏻👍🏻 Tot de volgende keer 😋

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig weer open , en het was weer heerlijk , ga zo door

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker ;-)

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom een heerlijke maaltijd , weer genoten :-)

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege succes voor de derde x een bestelling gedaan. Super snelle bezorging , lekkere verse patat , alles goed warm , vriendelijke bezorgers. Wij zijn zeer tevreden 👍🏻👍🏻 En hebben ons thuisbestel adresje gevonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed! Snelle en vrirndelijke bezorging. De vorige keer (1e keer dat we hier besteld hadden) was de patat niet goed. De helft was doorbakken en de andere helft slap. Deze keer was het helemaal goed. Heerlijk stoofvlees, een zeer smakelijke bal gehakt en een lekker broodje hamburger. We hebben onze vaste snackbar gevonden!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook dit jaar begint goed met een heerlijke maaltijd van de Pieper, top zaak en uiteraard de beste wensen.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gehaktbal is zo lekker, dat ik nu toch wekelijks moet bestellen.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel , goed en lekker toppie zeker een aanrader

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofvlees was excellent, prima toevoeging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen , lekker warm bezorgd zeer vriendelijke bezorgster , topzaak!

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke verse patat en de gehaktbal is verslavend lekker

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het weer een genot, je ziet dat er aandacht aan besteed wordt en ook nog eens snel bezorgd , in één woord toppie

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer heerlijk , meedenkend team ik had op afhalen geselecteerd maar moest bezorgen zijn, dit hadden ze direct door en belde even, ik zeg topzaak !

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, erg lekker patat. Verse burger. Warm en snel geleverd. Zou bij Mexicano pindasaus apart doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse patat en op tijd bezorgd

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle services eten is heel goed verzorgt

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie zo als altijd

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke, verse en warme patat en zalige verse gehaktballen. Verslavend lekker

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, geen enkele klacht.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie zo als altijd 👍

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie zo als altijd