Beoordelingen van De Pieper Hoogvliet

Recente recensies van De Pieper Hoogvliet

5 sterren na 26 reviews

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker ;-)

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom een heerlijke maaltijd , weer genoten :-)

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege succes voor de derde x een bestelling gedaan. Super snelle bezorging , lekkere verse patat , alles goed warm , vriendelijke bezorgers. Wij zijn zeer tevreden 👍🏻👍🏻 En hebben ons thuisbestel adresje gevonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed! Snelle en vrirndelijke bezorging. De vorige keer (1e keer dat we hier besteld hadden) was de patat niet goed. De helft was doorbakken en de andere helft slap. Deze keer was het helemaal goed. Heerlijk stoofvlees, een zeer smakelijke bal gehakt en een lekker broodje hamburger. We hebben onze vaste snackbar gevonden!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook dit jaar begint goed met een heerlijke maaltijd van de Pieper, top zaak en uiteraard de beste wensen.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gehaktbal is zo lekker, dat ik nu toch wekelijks moet bestellen.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel , goed en lekker toppie zeker een aanrader

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofvlees was excellent, prima toevoeging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen , lekker warm bezorgd zeer vriendelijke bezorgster , topzaak!

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke verse patat en de gehaktbal is verslavend lekker

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het weer een genot, je ziet dat er aandacht aan besteed wordt en ook nog eens snel bezorgd , in één woord toppie

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer heerlijk , meedenkend team ik had op afhalen geselecteerd maar moest bezorgen zijn, dit hadden ze direct door en belde even, ik zeg topzaak !

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, erg lekker patat. Verse burger. Warm en snel geleverd. Zou bij Mexicano pindasaus apart doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse patat en op tijd bezorgd

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle services eten is heel goed verzorgt

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie zo als altijd

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke, verse en warme patat en zalige verse gehaktballen. Verslavend lekker

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, geen enkele klacht.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie zo als altijd 👍

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie zo als altijd